ISO 21360-2:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٥ يونيو ٢٠٢٠

Vacuum technology — Standard methods for measuring vacuum-pump performance — Part 2: Positive displacement vacuum pumps

ملفات الوثيقة ISO 21360-2:2020

الإنجليزية 16 صفحات
الإصدار الحالي
121.96 USD

مجال الوثيقة ISO 21360-2:2020

This document specifies methods for measuring the volume flow rate, base pressure, water vapour tolerance, power consumption, and the lowest start-up temperature of positive displacement vacuum pumps, which discharge gas against atmospheric pressure and with a usual base pressure <10 kPa.

In this document, it is necessary to use the determinations of volume flow rate and base pressure specified in ISO 21360‑1.

This document also applies to the testing of other types of pumps which can discharge gas against atmospheric pressure, e.g. drag pumps.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

YSMO GSO ISO 22117:2025
ISO 22117:2019 
مواصفة قياسية يمنية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية -- متطلبات خاصة وإرشادات لاختبار الكفاءة بالمقارنة بين المختبرات
YSMO GSO ISO 11056:2025
ISO 11056:2021 
مواصفة قياسية يمنية
التحاليل الحسية - المنهجية - طريقة تقدير الحجم
YSMO GSO ISO 22935-2:2025
ISO 22935-2:2023 
مواصفة قياسية يمنية
الحليب ومشتقاته - التحليل الحسي - الجزء الثاني: طرق التقييم الحسي
YSMO GSO 2786:2025
GSO 2786:2024 
لائحة فنية يمنية
القرنفل الكامل والمسحوق (المطحون)